Hangverseny

2023.06.19. 16:40

Zene szól majd a Püspöki Palota kertjében

Június végén megkezdődik a Püspökvári Zenés Esték, amely évek óta három különleges, könnyed, de minőségi hangversenyt hoz a Püspöki Palota kertjébe.

Mészáros B. Endre

Forrás: pecsiegyhazmegye.hu

Oda tehát, ahová máskor egyáltalán nincs bejárása a pécsi, baranyai közönségnek. A Filharmónia Magyaroszág szervezésében idén a Danubia Zenekar, az In Medias Brass, a Magyar Rézfúvós Quintet és a Jazzation acappella együttes lesznek a fellépők. 

Elsőként június 28-án könnyed klasszikusokat hallhatunk, Beethoven, Mozart és Schubert muzsikáját a Danubia Zenekartól, majd július 4-én Uwe Köller trombitaművész közreműködésével Rézvarázs a címe az In Medias Brass és a Magyar Rézfúvós Kvintett közös koncertjének. A sorozat augusztus 15-i hangversenyén pedig a Jazzation acappella együttes népszerű jazz dallamok ad elő. A koncertek 19 órakor kezdődnek, a vidám hangulathoz pedig minden alkalommal a közönség kap a bejáratnál egy pohár bort is.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában