Koncertajánló

2023.07.11. 10:00

Az Ohnody akusztik érkezik a Művészetek és Irodalom Házába

A Hild Music Garden nyári koncertsorozat folytatódik. Július 11-én, délután 7 órakor az Ohnody akusztik érkezik a Művészetek és Irodalom Házába.

Czeczon Enikő

Forrás: pmh.hu

Az Ohnody Hegyi Dóri szóló zenei projektje. Az énekesnő a munkáiban különböző művészeti irányokat ötvöz valamilyen koncepcionális elképzelés mentén. Ebben a nem mindennapi, interdiszciplináris – több területet érintő – projektben a művész minimalista rajzai, mély és őszinte versei és érzelmes énekhangja olvadnak össze.  Hegyi Dóri víziói vetülnek ki a zenei és vizuális világban rejlő apró részletből, a rímekből és a vonalakból.

Az énekesnő az Ohnyody nevet választotta művésznevének, ami az Ónody családnév angolosított változata, ami Dóri dzsentri iparművész felmenői előtti tisztelgés és a tőlük ‘szerzett’ művészi készség örökségének jelképe. 

A koncertre normális és VIP jegy is vásárolható még. Az utóbbi belépő ára 3000 Forint értékű fogyasztást, valamint ülőhelyet biztosít az Eleven teraszán. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában