A Takáts Tamás Blues Band lép fel

2023.07.16. 15:00

Biztos, hogy Komlón is sáros lesz az új cipő

Különleges koncert lesz augusztus 12-én Komlón, a Közösségek Házában – mondjuk a Takáts Tamás Blues Band fellépése mindig különleges.

Bama.hu

Az ország egyik legkiválóbb énekese, a Karthago, a Senator és az East frontembere, Takáts Tamás 1990-ben hozta létre saját zenekarát, a Takáts Tamás Dirty Blues Bandet Gál Gábor gitárossal. Takáts Tamás (aki az éneklés mellett szájharmonikán is játszik), Gál Gábor gitáros, valamint Patyi Sándor basszusgitáros és Tóth Károly dobos az amerikai blues és a magyar rock legjobb hagyományait ötvözik karakteres dalaikban.


A csapat koncertjei valóban különlegesek: bár jónéhány évtized eltelt már például a címben is említett sláger óta, de a frontember lelkesedése mindenkire átragad, így aztán nem ez lesz az a buli, amelyen nyugodtan, hátradőlve mélázunk az élet nagy dolgain. Úgyhogy táncos kis estére készüljünk majd - ami pont kell is, lassan ráfordulva a nyár utolsó heteire.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában