A horror mindig nyerő

2023.07.23. 10:30

Elszabadítanak egy lényt csak amiatt, mert meg akarják javítani a víztartályt

A mostanában tapasztalható heves esőzésektől menekülve a mozi mindig jó választás. Remélhetőleg július 23-án nem szakad ránk az ég, de azért nem rossz, ha bebiztosítunk egy zárthelyű programot is. Este fél 9-kor például vetítenek egy borzongató horrort, A mélyben című alkotást.

Czeczon Enikő

Fotó: Dean Drobot

Az új-zélandi alkotásban Bent és feleségét, Julest nagy meglepetés éri, amiker egy elhagyatott tengerparti birtokot örökölnek. A ház negyven éve érintetlenül áll, amelyhez egy lenyűgöző privát öböl és egy strand is tartozik. De bármennyire is szép és nyugodt a hely, egy sötét titok lapul a háttérben. Eleve nem érti a család, hogy miért tartották eddig titokban ezt a birtokot. Miközben Jules a házban kutatva válaszokat keres, Ben elindul, hogy megjavítsa az eltemetett víztartályt, nem tudva, hogy ezzel egy régóta szunnyadó, a területét vadul védelmező lényt szabadít el. 

A filmet Scott Walker rendezte, akinek a nevéhez köthető a Nicolas Cage nevével fémjelzett, a hihetetlen igaz történet ihlette Dermesztő rémület.  

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában