Programajánló

2023.07.30. 15:20

Sörpongversenyt is rendeznek a mecseknádasdi Oktoberfesten

Első alkalommal rendeznek Oktoberfestet Mecseknádasdon.

Czeczon Enikő

A kép illusztráció

Fotó: KarepaStock

A debütáló rendezvénynek a Bagoly Gasztrokult Élménytér ad otthont szeptember 29. ás október 1. között. Ugyan még messze ez a dátum, de a jegyvásárlás már elkezdődött erre a nem mindennapi eseményre.   

Az Oktoberfest in Mecseknádasd nem csak a felnőtteket, hanem a legkisebbeket is várja. A fesztivál területén körhintával, légvárral, arcfestéssel és csillámtetoválással szórakoztatjuk a résztvevő gyerkőcöket szombaton és vasárnap. Mindemellett az esemény szombati napját kézműves foglalkozással és vezetett közös játékkal is kiegészítik.

A szombati napon a felnőttek, köztük is a legnagyobb sörivók megmérettethetik magukat a sörváltóverseny és a sörpongbajnokság keretein belül. 

A fellépők pedig mind három nap garantálják a szórakozást. Fellép majd a Junge Paldauer, a Sextett Zenekar, az Alte Kameraden Blaskapelle, a Junge Spatzen, a Millich Kapelle, Ba abarci Német Nemzetiségi Tánccsoport, aNádasdi Tűzoltózenekar és még sokan mások. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában