Baranya

2023.08.24. 07:14

Csütörtöki programsoroló

Koncert

Művészetek és Irodalom Háza (Széchenyi tér 7-8.): Hild Music Garden: Jó, ha szól a rádió – Slágerek napjainkig. Fellépnek: Lukács Melinda ének, Pomázi Attila harmonika, Tóth Gábor zongora (19.00).  

Turmix

Cella Septichora Látogatóközpont (Sétatér): Püspökök, pasák és vezírek. Helytörténeti séta. A séta a Középkori Egyetemen kezdődik, megtekintjük az Aranyos-Mária-kápolnát, és a Memi pasa fürdőjét, majd Jakováli Hasszán pasa dzsámija felé vesszük az utunkat (11.00). 

Civil Közösségek Háza (Szent István tér 17.): Herczeg László festőművész „Beugró” című kiállítása. A kiállítás megtekinthető 2023. szeptember 19-ig, hétköznapokon 9-16 óráig.  

Tettye (Mésztufa-barlang): A misztikus, föld alatti üregrendszer minden egész órában induló, 45 perces élményszerű vezetés keretében látogatható. A barlangban a hőmérséklet télen-nyáron egyaránt 14 fok. Nyitva: keddtől-vasárnapig 10.00–18.00 óráig.  

Várkonyi Nándor Fiókkönyvtár és Pinokkió Gyermekkönyvtár (Nagy Jenő u. 24.): Párhuzamos valóságok II. című kiállítás. A kiállított munkák Vátyi Veronika textilművész, rajzmagántanár diákjainak alkotásai. A kiállítás megtekinthető 2023. szeptember 2-ig a könyvtár nyitvatartási idejében.    

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában