Bama.hu videó

2023.08.19. 17:35

Ez a zenekar csak a nevében halott, a valóságban hatalmas energiát szabadít fel (videó, galéria)

Több ezren érkeztek a Halott Pénz koncertjére pénteken este a villányi rendezvénytérre. Nos, nem kellett csalódniuk, Marsalkó Dávid vezetésével a zenekar szinte felrobbantotta a színpadot.

Rajnai-Zsíros Krisztina

Pénteken este a Halott Pénz koncertjével rendezték meg az idei harmadik Ha péntek, akkor Villány!-t. A nyári programsorozatot júniusban Azahriah nyitotta, majd három hete a Kowalsky meg a Vega, most pedig a Halott Pénz adott fergeteges koncertet, amelyen ismét megtelt a Villányi Rendezvénytér. 

A pécsi zenekar előtt tegnap este a Pelikán Néptáncegyüttes fogadta a térre érkezőket, majd a Don't Stop the Queen alapozta meg a hangulatot. Marsalkó Dávidék végig ezer fokon tartották a közönséget, fiatalok és idősebbek is felhőtlenül szórakoztak az ismert dallamokra, és a legújabb dalaikra. 

A koncert után sem ért véget a buli a Rendezvénytéren, hiszen DJ Tomi válogatott slágereire, majd a Sextett zenekar utcabáljára is sokan maradtak még.

A bor városában a nyár elmúltával sem ér véget az idei rendezvényszezon, hiszen október 6-8-ig a Villányi Vörösbor Fesztiválra várják a látogatókat. A hagyományos programok mellett ekkor is neves előadók szórakoztatnak. Többek között a Kozmix, Szikora Róbert és az R-GO és Rúzsa Magdi is érkezik a fesztiválra.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!