Baranya

2023.08.09. 07:20

Szerdai programsoroló

Bama.hu

Színház

Pécsvárad (Vár): Pécsváradi Várszínház. Könnyed, ugyanakkor változatos nyári színházi esték rengeteg humorral, népszerű dalamokkal. Mai előadás: Kárpátok visszhangja (táncszínház, a Magyar Nemzeti Táncegyüttes műsora, 20.30).  

Turmix

Pintér-kert Arborétum (Tettye tér 9.): Óvodás séták a Pintér-kert Arborétumban. Szimatolva, tapogatva ismerkedhetnek a gyerekek a Pintér-kert csodálatos növényeivel. A programon az óvodások végigjárják a kert illatosnövényét és láthatják a tavakban élő aranyhalakat is (9.00, 11.00, 13.00).  

Szentlőrinc: Szentlőrinci Mezőgépnapok. A Mezőgépnapok két napon keresztül technikák és technológiák színe-javát vonultatja majd fel a mezőgazdaságban tevékenykedő, a gazdálkodás újdonságai iránt érdeklődő agrárgazdálkodók számára (10.00).  

Várkonyi Nándor Fiókkönyvtár és Pinokkió Gyermekkönyvtár (Nagy Jenő u. 24.): Párhuzamos valóságok II. című kiállítás. A kiállított munkák Vátyi Veronika textilművész, rajzmagántanár diákjainak alkotásai. A kiállítás megtekinthető 2023. szeptember 2-ig a könyvtár nyitvatartási idejében.   

Zsolnay Kulturális Negyed (m21 Galéria Átrium): Movie Illusion – Fantasztikus labirintus. Filmvetítés az illúzió témakörében: Fantasztikus labirintus, angol-amerikai fantasztikus film, 1986, 101 perc (20.00).  

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában