Újra nyit az ügynökség

2023.09.29. 11:00

Álszülőket keres egy férfi, mert szégyelli a vérszerintieket

Újra rendel az ügynökség, ahol egy alibi megvételével sikeresen leplezhető a kettős élet. Megijedni nem kell, ez a cég csak az Alibi.com című filmben létezik, amelynek második részét a pécsi Cinema City szeptember 29-én három alkalommal – 14:00; 16:30; 19:45 – vetíti.

Czeczon Enikő

Forrás: Youtube

Az Alibi.com bezárása után Greg élete egy ideig eseménytelenül telik, de a bonyodalmak nem váratnak magukra. Megkéri barátnője kezét, aki a lánykérést követően szeretne találkozni vőlegénye szüleivel. Greg azonban szégyelli a csaló apját és az ex-színésznő édesanyját. Nem marad más választása, mint, hogy újra nyitja az ügynökségét, hogy álszülőket találjon magának.

Hat évvel az első rész után készült el az Alibi.com folytatása, amelynek főhőseit ugyanazok a francia művészek alakítják, mint a 2017-es részben. És a rendezői székben is ismételten a Greget megformáló színész, Philippe Lacheau ül. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában