Liam Nesson újra akciózik

2023.09.09. 10:30

Ártatlan emberek halnak meg az ámokfutás miatt

A Kontroll és a Viszkis rendezője, Antal Nimród egy új filmmel jelentkezett, amelyben a főszerepet Liam Nessonra, Az elrabolva filmek sztárjára osztotta. Az alkotás a Megtorlás címet viseli, és szeptember 9-én a pécsi Cinema City és az Uránia Mozi is vetíti.

Czeczon Enikő

Fotó: Kzenon

A banki vezetőként dolgozó Matt Turner épp a gyermekeit fuvarozza az iskolába, amikor egy hívást kap. A telefonban megszólaló hang azzal fenyegetőzik, hogy felrobbantja a kocsijukat, ha bárki ki mer szállni a járműből. Mattnek teljesítenie kell a zsaroló minden kérését, hogy megmentse gyermekeit. De a helyzet eldurvul, és több ártatlan ember is áldozatul esik az ismeretlen ámokfutásának. Ekkor ébred rá a férfi, hogy a helyzetből az egyetlen kiút, ha ellenáll: kezdetét veszi a megtorlás.  

Az akciófilmet a pécsi Cinema City négy alkalommal – 16:30; 18:30; 20:30; 22:30 –, míg az Uráni Mozi egyszer – 16:50 – vetíti szeptember 9-én. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában