Olvasni jó!

2023.09.30. 12:30

Sosem lőhetünk mellé, ha a Retro Könyvvásárt választjuk

Hogyha hétvégente a Retro Könyvvásárt választjuk, akkor biztos, hogy nem fogunk unatkozni, se szeptember végén, se október elején.

Czeczon Enikő

Fotó: Kovács Liliána

A hagyományokhoz híven szombaton, azaz szeptember 30-án a Király utca 9-es szám alatt várja az olvasás szerelmeseit a Retrovárium délután 1 és 6 óra között. De a látogatók nem csak válogathatnak a könyves kincsek között, hanem részesei lehetnek a Nekünk Nyolc! - Litera-Túra Kulturális Magazin felolvasó délutánjának délután 2 és 4 óra között.  

Ugyan nem a Retrovárium lesz a helyszín, hanem a Csorba Győző Könyvtár Belvárosi Fiókkönyvtár és Ifjúsági Tanulótere, de október 4-én Kundermann Gergely érkezik, hogy bemutassa a 7 csepp borvidék címen megjelent kötetét. A borföldrajz borblog szerzője hiánypótló alkotást hozott létre. A Zalai-dombságtól Miskolcig keresztül kasul utazta át országot, hogy hét kicsi borvidék, 14 kevésbé ismert termelőjével készítsen interjút. Ezekből az interjúkból született meg könyve. 

Október hetedik napján sem marad el a klasszikus Retro Könyvvásár, mindenkit szeretettel várnak a Király utca 9-es szám alatt délután 1 órától, de a Retro Olvasóliget is bevetésen lesz aznap délelőtt 10 és délután 4 óra között a Pécsbányai Gesztenye Liget Fesztiválon. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában