Dupla vetítés

2023.10.31. 10:00

A három bombázó minden lépését titokban követi valaki

A Tarantino őrület folytatódik a Kioszkban. Október 31-én este 7 órakor különleges „grindhouse” dupla vetítéssel kedveskednek a vendégeknek.

Czeczon Enikő

Forrás: Netflix

A grindhouse egy amerikai kifejezés egy olyan filmszínházakra, ahol többek között alacsony költségvetésű akció-, thriller- és horrorfilmeket is vetítenek felnőtteknek. Ebbe a kategóriába tartozik Robert Rodrigez és Quentin Tarantino egy-egy filmje is, amelynek főcíme Grindhouse.

A Kioszkban elsőként Rodriguez Terrorbolygója kerül levetítésre, ami a hetvenes-nyolcvanas évek inváziós járványfilmjeinek állít emléket. Ezután Tarantino Halálbiztos című alkotása következik, amelyben három bombázó beleveti magát az éjszakába, megbolondítva és felgerjesztve a bárok törzsközönségeit. Ám nem minden feléjük irányuló figyelem ártatlan, és valaki minden lépésüket követi titokban.

Ezen a halloweeni filmvetítésen lesz minden: gusztustalan fekélyek, géppuskalábú menyecskék, hiányzó mozitekercsek, ikonikus személygépjárművek és menő muzsikák. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában