Új kiállítás

2023.10.09. 19:15

Tótokföldje múltját mutatja be a tárlat

Október 10-én, kedden délután Tótokföldje címmel új tárlat nyílik a siklósi könyvtár emeleti galériájában.

Rajnai-Zsíros Krisztina

– Ez a kiállítás a könyvtár saját gyűjtésének eredményeként jött létre, nagyon sok segítővel, és komoly összefogással. Izgatottan várjuk, hogy a közönségnek hogy fog tetszeni. Mi azzal a céllal hoztuk létre ezt az anyagot, hogy megőrizzünk valamit a közelünkben élők történelméből, hogy a családi és közösségi emlékek ne vesszenek a múlt homályába, hogy értékeket mentsünk – mondta Vincze Bernadett, a Siklósi Térségi Könyvtár és Ismeretközpont vezetője. 

Ez a kicsiny aprófalu, Tótokföldje közigazgatásilag Old község egyik külterületi részének számít, mindössze 14 kilométernyire van Siklóstól. A kiállítást kedden 17 órakor dr. Guzsvány Mihály nyugalmazott megyei főállatorvos nyitja meg, továbbá az eseményen közreműködik Morva Krisztina és Völdi Izabella. A programon való részvétel ingyenes, minden érdeklődőt szeretettel várnak. A tárlat pedig november 4-ig, a könyvtár nyitvatartási idejében látogatható. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában