Tarantino a nagyvásznon

2023.11.07. 10:00

Esküvője napján lőtték fejbe a várandós nőt, de túlélte

Tarantino november 7-én is meghódítja a pécsi Uránia Mozi nagyvásznát, hiszen este 8 órai kezdéssel vetítik sokak kedvencét a rendezőtől, a Kill Bill első részét.

Czeczon Enikő

A főhősünk a Menyasszony, aki egykor egy hírhedt bérgyilkosnő volt, és egy világklasszis női bérgyilkos-csapat tagja. De terhes lett és férjhez akart menni, amit a főnöke nem hagyhatott. Az esküvője napján a csapat vezetője, Bill mindenkit lemészárol, a Menyasszony pedig utolsó szavaival tudatja Bill-el, hogy várandós, és az ő gyermekét várja. A nő nem hal bele a fejlövésbe, hanem ötévi kóma után véres bosszút esküszik főnöke és egykori csapattársai ellen. Hogy ki mikor kerül sorra, azt nem tudni, csak annyit, hogy az utolsó Bill- lesz. 

A Kill Bill Tarantino egyik legnépszerűbb filmje a mai napig, amely elnyerte a legjobb akciófilm, kalandfilm, thriller kategóriában a Saturn-díjat, valamint több jelölést is szerzett. Közkedveltségét az is bizonyítja, hogy a filmes oldalakon nagyon kevés választja el a maximum 10 ponttól. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában