Felhívás

2023.12.09. 14:40

Adventi képeket küldhetnek olvasóink

Gyönyörű, hangulatos fotókat kaptunk karácsonyi felhívásunkra, melyben a baranyai falvak és városok adventi dekorációiról készült fotókat mutatjuk be. Többek között Sátorhelyről, Csányoszróról, Harkányból és Komlóról is érkeztek szerkesztőségünkbe fényképek.

Tóth Viktória

Forrás: Bicsérd Önk.

Mint írtuk korábban, az idei évben újraindult a Dunántúli Napló és a bama.hu kezdeményezése, melyre olyan képeket várunk a baranyai falukból, városokból, amelyek a szépen feldíszített mindenki karácsonyfáját mutatják be, de szerepelhet a képen a település központjában lévő adventi koszorú vagy egy ünnepi díszbe öltözött középület, kultúrház is. Szívesen látnánk a helyi ünnepváráshoz kapcsolódó történeteket, néhány sort a dekoráció létrejöttéről, illetve a településen szervezett adventről. 

Az ünnepi díszbe öltözött településeket a Dunántúli Napló karácsony előtti lapszámaiban képes összeállításokon keresztül szeretnénk bemutatni. Valamint a bama.hu Face­book-oldalán külön posztban mutatunk be minden települést. S azokra a településekre, melyek a legtöbb kedvelést, reakciót kapják karácsony előtt, személyesen is ellátogatunk, és arról is beszámolunk. A képeket bárki beküldheti a [email protected] e-mail-címre legkésőbb december 15-ig.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában