A téli csillagok alatt

2023.12.22. 09:58

Fantasztikus eseménnyel búcsúznak az évtől, de jövőre folytatják

Jazzt hallgatni mindig fantasztikus élmény. Nincs olyan, hogy ezt a stílust például a legjobb ősszel hallgatni, hiszen ez a műfaj olyan sokrétű és sokféle, hogy bármikor képes hangulatot teremteni. Ez így lesz december 22-én délután 6 órakor Pécsen, a Hild Udvarban is, ahol a PTE Internatioanl Seasons készül egy fantasztikus évzáró eseménnyel.

Czeczon Enikő

Az International Seasons, vagy Nemzetközi Évad eseménysorozat keretében az egyetem számos helyszínén, és szerte az városban tartottak előadásokat, táncesteket és még sok más programot 2023-ban, amelyekre mindenkit sok szeretettel vártak.  

A tavalyi évhez hasonlóan 2023-ban is karácsonyváró koncerttel zárják az évadot, amelyen téli és karácsonyi tematikájú, szvinges darabokat szólaltat meg a Jazz&Snow Quartet a téli csillagok alatt.  

Énekhangjával Wéber Anita nyűgözi le a közönséget, míg a különféle hangszereket Lachegyi Máté – zongora –, Baksa Péter – nagybőgő –, Krommer Balázs – dob – szólaltat meg. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!