A belépés ingyenes

2023.12.10. 15:20

Filmklubot szerveznek, teadélutánra is hívnak

A Nagykozárért Alapítvány számos programmal készül a következő időszakra is. A helyi Cafe BramaSole-ban elindították a Nagykozári Filmklubot a Pro Fili Alapítvány támogatásával.

Tóth Viktória

Családi filmekkel várnak mindenkit, hogy a család apraja-nagyja együtt szórakozhasson. Ezt a tervek szerint havonta 1-2 alkalommal tartják meg tematikusan felépítve, és minden vetítés előtt egy szavazással három film közül lehet választani. A filmek előtt reklámok helyett néhány szóban bemutatják a produkciót, vetítés után pedig játékos kvízzel készülnek. A belépés ingyenes, ám a részvétel regisztrációhoz kötött, hogy a szervezők tudják, hogy mekkora létszámra számíthatnak.

Ezen kívül idén is megtartják a szilveszteri teadélutánt, a tavalyihoz hasonlóan egy családi délutánt szerveznek december 31-én, 16 órai kezdettel. A tervek szerint a pezsgős koccintás 20 órakor lesz, így a gyerekek is megélhetik az éjféli hangulatot, mókás játékokkal és zenékkel. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában