Barátot szeretne

2023.12.29. 10:30

Rövid pórázon tartják szülei a különleges kisfiút

A téli szünetben többször érdemes ellátogatni a gyerekekkel a moziba, hiszen nem egy animációs filmet tűznek műsorra ilyenkor. A Cinema City december 29-ére is tartogat egy alkotást, amely a Tomi, Polli és a varázsfény címet viseli. Az alkotást vetíteni egyszer, délelőtt 11 órakor fogják.

Bama.hu

Az izgalmak ezúttal is garantáltak

Már születése óta rendkívüli tulajdonsággal rendelkezik a tizenegyéves Tomi: a szó szoros értelmében ragyog. Szülei emiatt a képessége miatt mindentől féltik, és ezért rövid pórázon tartják. A kisfiú napjai nagy részét otthon tölti, egy a szobájában kialakított bunkerben, és arról álmodozik, hogy egyszer lesz majd egy barátja. A kívánságát mintha meghallgatnák, mert karácsony előtt egy különleges kislány, Polli költözik a szomszédjukba, és alaposan felforgatja a kis Tomi életét. A két gyermek szövetséget köt, és elhatározzák, hogy felgöngyölítik a házukban egyre jobban eluralkodó sötétség rejtélyét, hogy újra napfényt hozzanak a szürke ház életébe. 

A Tomi, Polli és a varázsfény három ország, Csehország, Szlovákia és Magyarország együttműködésével készült el. A filmet Filip Posivac rendezte, akinek ez az első magyarul is megjelent animációs filmje, viszont eddigi munkájával 3 díjat és 2 jelölést már bezsebelt. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában