Elborult hálaadás

2023.12.08. 10:30

Sorra halnak meg az emberek a városban

X besorolású horrorfilmet is műsorra tűzött december 8-án a pécsi Cinema City, amelynek címe Hulladás. Az alkotást két alkalommal vetítik.

Czeczon Enikő

Forrás: youtube

Minden egy Black Friday-vásárral kezdődik, ami tragédiába torkollik,  és egy rejtélyes, a Hálaadás szimbólumanként elhíresült figura álcája mögé bújó gyilkos terrorizálni kezni a Massachusetts állambeli Plymouth lakosságát. Ebből a városból ered maga az ünnep is. Sorjában hullanak az emberek, ami elsőként csak egy szimpla bosszúhadjáratnak tűnik, de aztán körvonalazódni látszik egy nagyobb, ádáz terv is, ami az ünnep köré fonódik. A kérdés már csak az, hogy időben leleplezi a város lakossága a tettest, vagy mind egy elborult hálaadási vacsora vendégei lesznek?

Az X besorolás egy film esetében azt jelenti, hogy az adott alkotás olyan szélsőségesen erőszakos jeleneteket tartalmaz, ami miatt nem kerülhetnek adásba, moziban is csak este 10 után vetíthetik, így nem meglepő, hogy  december 8-án a Cinema City eredeti nyelven felirat nélkül 22 órakor, míg magyar szinkronnal 22 óra 10 perckor küldi műsorra.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában