Sok a gyöngyszem

2024.01.07. 15:20

Ezekért a sorozatokért érdemes lesz leülni a képernyő elé

Ha filmek esetében nem is, de a sorozatok terén nagyon bízhatunk benne, hogy kapunk a streaming felületekre olyan alkotásokat, amikért érdemes lesz leülni a képernyő elé, és a januári felhozatalt végig nézve, úgy érezzük, hogy nem fogunk csalódni.

Czeczon Enikő

Fotó: 22 TREE HOUSE

Kezdjük először a SkyShowtime felülettel, amelyre január 5-én került fel a The Curse című sorozat, ami a Showtime és az A24 közreműködésében készült. Az utóbbi produkciós cégről tudjuk, hogy képesek fantasztikus alkotásokat elhozni a nézőknek, gondoljunk csak a Balhé című sorozatra, vagy a Minden, mindenhol, mindenkor filmre. Legújabb alkotásuk egy ifjú pár, Whitney és Asher Siegel történetét mutatja be, akiknek kapcsolatát megzavarja egy állítólagos átok, miközben gyermekvállalással próbálkoznak és együtt szerepelnek a problémás új HGTV-műsorban. Ami pedig még inkább emeli a sorozat értékét, hogy a főszereplők között ott van Emma Stone, aki korának egyik legjobb színésznője.

Ha ez a sorozat nem jönne be, vagy esetleg már ledaráltuk, akkor kapcsoljunk át a Netflixre, ahol már nézhető a Harlan Coben regényéből készült adaptáció, amit eddig a legjobbnak tartanak. A történetben egy özvegy édesanyát, Myát megzavarja az, hogy egy nap kisgyermeke dajkakameráján meglátja elhunyt férjét. Érdemes a Netflixen maradni még, hiszen január 4-től nézhető A Sun-fivérek című sorozat, amelyben Charles Sun, a tajpeji gengszternek Los Angelesbe kell utaznia, hogy megvédje anyját és öccsét, miután apját egy titokzatos bérgyilkos lelőtte.

A Disney Plusz sok újdonságot tartogat az év első hónapjára. A Marvel égisze alatt egy újabb sorozat kerül fel január 10-én a felületre, az Echo, amelyben Maya Lopeznek szembe kell néznie a múltjával, és csak akkor tud életében tovább lépni, hogyha újra kapcsolatba kerül indián gyökereivel, és megérti a család és a közösség jelentőségét. Ha nem vágyunk szuperhősökre, akkor január 17-étől érdemes nézni Az agyafúrt vagány című sorozatot, amely Charles Dickens klasszikus regényének egyfajta folytatása. A sorozat Jack Dawkinsnek – Dickens híres tolvajhercegének – kettős életét tárja fel.  

És az egyik legjobbat a végére tartogattam. Az HBO Max-ra érkezik az egyik legjobb krimi thriller sorozat következő évada a True Detective: Night County január 15-én, amelyben Liz Danvers és Evangeline Navarro nyomozó két férfi eltűnése kapcsán kutatnak, akik a Tsalal sarkvidéki kutatóállomáson dolgoznak, ahol az éjszaka több mint 24 órán át tarthat.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában