Nevetésre felkészülni!

2024.01.09. 10:30

Mama és Papa újra Pécsen, és Mamának be nem áll a szája

A VOKE Vasutas Művelődési Ház egy fergeteges hangulatú előadásnak ad otthont, amely a Kocsmaszurikáták címet viseli. A január 12-ei, délután 7 órakor kezdődő egyszemélyes előadás fellépője Szikra László humorista.

Czeczon Enikő

A kép illusztráció

Forrás: Shutterstock

Fotó: Max kegfire

Már nem először jár Mama, Papa és unokájuk Pécsen, és a város lakossága igen szerencsésnek mondhatja magát, mert ismét ellátogatnak hozzánk, és bemutatják Kocsmaszurikáták című új estjüket. Ahogyan a műsorleírásban szerepel: Mama elmeséli a legújabb pletykákat, papa pedig az italmérések David Attenborough-ja vezeti körbe a nagyérdeműt a vidéki mindennapok és a falusi söntéspultok világában.

Szikra László igen népszerű lett akkor, amikor a pandémia időszaka alatt jelentkezett azokkal a videókkal, amelyben Mama és/vagy Papa van , ezzel kiszakítva az embereket a bezártság okozta levertségből és unalomból. A humorista a Showder Klub és a Rádiókabaré népszerű humoristája, és Magyarország legtermékenyebb stand-up fellépője is.

Az eseményen aló részvételért látogassák meg az est Facebook-eseményét.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában