Vizes horror

2024.01.15. 10:00

Rémséget rejt a víz, de nem tudják, hogy mi lehet az

A január sem telhet el horrorfilm nélkül, és nem is fog, mert a pécsi Cinema City és az Uránia Mozi is műsorra tűzte a hónapban az Éjszakai merülés című filmet, amelyet 15-én mindkét filmszínház vetíteni fog.

Czeczon Enikő

Fotó: Jodie Griggs

A film hivatalos leírása alapján, a főhős egy volt profi baseballos, Ray Wallert. A sportolót egy degeneratív betegség korai visszavonulásra kényszírít, és ezért új házba költözik aggódó feleségével, Eve-vel, tinédzser lányával, Izzyvel és kisfiával, Elliottal. A férfi abban reménykedik titokban, hogy visszatérhet a profi ligába, és meggyőzi feleségét, hogy a kertben lévő, csillogó vízű úszómedence jó buli lesz a gyerekeknek, neki pedig jó fizikoterápia. De a ház múltjának sötét titkai egy baljós erőt szabadítanak a családra, ami a kikerülhetetlen borzalmak mélyére húzza őket.

A filmet az Atomic Monster és a Blumhouse jegyzi, akik fejest ugrottak ezzel az alkotással a horror mélyvízébe. Ezen legújabb horrort Rod Blackhurst és Bryce McGuire 2014-es, elismert rövidfilmje alapján készítették el.  

Január 15-én a pécsi Cinema City négy alkalommal – 13:50; 16:00; 18:10; 20:20 –, míg az Uránia Mozi egyszer – 18:00 – vetíti az Éjszakai merülést. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában