Vendégségben

2024.02.29. 11:00

Ezúttal a Jégvarázst viszi színpadra a lánycsóki társulat

A Lánycsóki Színház március 10-én, 15 órakor ismét ingyenes előadást tart a bólyi Erzsébet Vigadó Mozitermében, és ezúttal egy igazán mesebeli musicalt, a Disney Jégvarázsát viszi színpadra a társulat. Szeifert Erik, a darab művészeti vezetője elmondta, a célja a közönség „mozgatása”.

Rajnai-Zsíros Krisztina

Fotó: Mina Tkla

– Egy olyan előadást álmodtam meg, amely leginkább a gyerekeket mozgatja meg, de bárkinek ajánlott. Bevallom, 24 évesen én is ugyanúgy rajongok a Disney mesékért, mint ahogyan minden gyerek. A Jégvarázsban szerintem megvan a mondanivaló, az hogy hogyan is érvényesülhet a testvéri szeretet egy adott ponton, illetve közvetíti azt az üzenetet, hogy mindenki vállalja fel önmagát. A zenék fantasztikusak és fülbemászóak. Látványvilága is igazán varázslatos és mesebeli –

 fogalmazott.

Az előadás minden korosztálynak ajánlott, mert mindenki gyerekké tud ,,változni” benne 60 percre. A darab a két testvérre, Elsára és Annára fókuszál. Az előadás megtekintése ingyenes, de regisztrálni szükséges, melyet a [email protected], valamint a Lánycsóki Színház Facebook oldalán megtalálható telefonszámokon lehet megtenni.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában