Örökzöldek

2024.02.26. 12:39

Operett - és musicalgálát rendeznek a Lánycsóki Ifjúság Klubban

Operett- és musicalgálát rendeznek a Lánycsóki Ifjúság Klubban. Az operett és musical dallamokat bemutató programra március 2-án 17 órakor kerül sor, a klub Dózsa utca 10. szám alatti helyszínén.

Mohay Réka

A szervezők előzetes leírása alapján a gála repertoárja ismert, örökzöld, klasszikus, mulatós, operett és musical dalokra épül két felvonásban. Az előadás nyújtotta élményhez várhatóan hozzájárul a különleges led látványvilág, a vizuális fénytechnika és a jelmezek is. 

Az előadás megtekintése díjtalan, a belépéshez azonban regisztráció szükséges, helyek ugyanis csak korlátozott számban érhetőek el. Az érdeklődők a [email protected] e-mail címen jelentkezhetnek a márciusi operett- musical gálára.

A programon közreműködik Szeifert Erik színész, a Lánycsókon működő LNSz Színitársulat tagja. A fiatal művész a Bánfalvy Ágnes Színészképzőben végezte tanulányait, s számos színpadi szerepben mutatkozott már be, eddigi alakításait döntően zenés darabokban nyújtotta, musicalekben és operettekben.

Énekelte Berger szerepét a Hair musicalben, a Lámpásét A Padlásban, Hosszúét a Valahol Európában musicalben. Megformálta már Koppány karakterét az István, a király című klasszikus rockoperában, valamint a Rudolf és a Mágnás Miska címszerepét is. 


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában