Jól sikerült a nőnap

2024.03.14. 11:39

Életfát is ültetnek Sellyén március idusán

Szinte kevés volt a terem kapacitása Sellyén, az előtér is teljesen megtelt, annyi érdeklődő gyűlt össze a március 8-i nőnapi programon - számolt be róla a Sellye Városi Művelődési Ház.

Tóth Viktória

A rendezvényen Nagy Attila polgármester köszöntője után Gregor Bernadett és Beleznay Endre szórakoztató műsorát hallgathatta meg a közönség. Ezután a képviselő-testület férfi tagjai virággal köszöntötték a hölgyeket.

További rendezvények is várhatóak Sellyén a következő napokban. Március 15-én a forradalom és szabadságharc tiszteletére rendeznek megemlékezést. A Kiss Géza Múzeumban 10 órakor ünnepi köszöntőt mond a polgármester, ezt követően dr. Dömők Csilla, a PTE BTK egyetemi docensének előadása hallgatható majd meg 1848 márciusa európai szemmel címmel. Majd 10.30-kor koszorúzás lesz a városi könyvtár előtti kopjafánál és 11 órakor életfa ültetés az Ifjúság utcában. A hónap végén, március 30-án az ünnepi sonkaszentelést tartják.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában