Élvezetes és tanulságos

2024.03.04. 10:54

Két erdélyi beszélget a Mestersége:Intelligencia programsorozat keretében

Folytatódik a Mestersége: Intelligencia című programsorozat a Művészetek és Irodalom Házában március 4-én délután 7 órakor.

Czeczon Enikő

A márciusi előadás a Két erdélyi beszélget címet viseli, amely során Visky András, a Kolozsvárott élő író, költő, színházi szakember és a Magyar Írórezidencia Program vendége és Koszta Gabriella, a Marosvásárhelyen született színésznő, a kortárs irodalom egyik legavatottabb fordítója fognak beszélgetni.

Visky András a Kitelepítés című regényével szinte minden létező irodalmi díjat bezsebelt 2023-ban. Koszta Gabriella pedig olyan műveket fordított le magyarra, mint Mircea Cărtărescu Miért szeretjük a nőket?, Ioana Pârvulescu: Az élet pénteken kezdődik vagy Florina Ilis: Gyerekek háborúja című könyvét.

A Mestersége: Intelligencia két beszélgetőpartnere már régóta ismerik egymást, így a szervezők garantálják, hogy beszélgetésük a közönség számára is élvezetes és tanulságos lesz. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában