Igaz történet

2024.03.27. 10:30

Nemcsak az üzletet vezette kemény kézzel a sportoló, hanem a családját is

Március 27-én a pécsi Apolló Mozi és a Cinema City is vetíti a régóta várt Vaskarom című filmet, amelyben a főszerepeklők között láthatjuk Zac Efront és Jeremy Allen White-ot is.

Czeczon Enikő

A történetben megismerjük a texasi Fritz Von Erich-et, aki több világbajnoki címmel rendelkezett, és forradalmasította az amerikai pankráció világát. De ő nem csak a ringet és az üzleti életet vezette kemény kézzel, hanem a családját is. Megszállottan dolgozott azon, hogy a fiai átvegyék majd tőle a birodalmat. Négy fiát, Kevint, Kerryt, Davidet és Mike-ot is abban a szellemben nevelte, hogyha ők lesznek a legerősebbek, a legkeményebbek, akkor semmi sem árthat nekik.  

Sean Durkin rendezőnek, akit a Sundance Filmfesztivál zsűrije kitüntetett a legjobb rendezőnek járó elismeréssel, ez az első nagyköltségvetésű filmje, amely egy már-már hihetetlen, de igaz történetet mesél el.  

A pécsi Apolló Mozi egy alkalommal – 19:00 –, míg a Cinema City kétszer – 14:00; 19:50 – vetíti az alkotást március 27-én.  

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában