MélyPécs

2024.04.04. 16:40

Tehetséges lemezlovasok csillogtatták meg tudásukat a Nappaliban

Vasárnap volt szerencsénk részt venni a Nappaliban a több éves hagyományra visszatekintő, MélyPécs nevet viselő elektronikus zenei esten.

Bama.hu

Fotó: J. L.

A dolgos hétköznapokat megelőző vasárnap sokak számára lelkileg megterhelő, így a kellemesebb hétzárás céljából indult útjára évekkel ezelőtt az elektronikus zenészek által a zenés estsorozat. A jelenlegi szervezőknek a nyugodtabb hétindítás mellett az a fontos, hogy a pécsi lemezlovasok és kísérleti elektronikus zenészek szolgáltassanak keverőpultjuk mögött békés környezetet a beszélgetésre vagy tanulásra vágyó vendégek számára.

Nem titkolt cél a szórakoztatás mellett, hogy az egyetem művészeti karán tanuló elektronikus zenei médiaművész szakos hallgatóknak minél nagyobb terük legyen ahhoz, hogy zenéjükben kiteljesedjenek. Az egyetemi hallgatók felé nyitás arra is ösztönözheti a fiatal zenészeket, hogy tapasztaltabb, szakmai berkekben mozgó társaikkal tudjanak találkozni.

A minél színesebb zenei ízlésnek megfelelően mindenkinek igyekeznek teret adni a szervezők. A meghívásos részvétel mellett várják a jelentkezőket, akik megmutatnák az elektronikai zenében képviselt irányvonalukat és ízlésüket.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában