Gyereknap

2024.05.25. 08:00

A balatoni hétvégét kisvasutazással tehetik színesebbé a baranyai családok

Pécsről és Baranyából is sokan utaznak a hétvégén a balatoni üdülőkbe kikapcsolódni. A Balatonfenyvesi kisvasúton vasárnap külön programmal készülnek a gyerekeknek.

Bama.hu

A kép illusztráció

Forrás: MW

Fotó: Kiss Annamarie

Több programmal és meglepetéssel készül a hétvégi Gyermeknapra a MÁV-VOLÁN-csoport. A Gyermekvasúton színes programokkal, a Balatonfenyvesi kisvasúton, Celldömölk vasútállomáson és Balaton InterCity vonatok étkezőkocsiján meglepetéssel várják a gyerekeket május 26-án, a Vasúttörténeti Parkban pedig kétnapos gyermeknapi rendezvény lesz a hétvégén. A MÁV-VOLÁN-csoport oldalán, a Gyereksarokban minden program részletes információi megtalálhatóak, továbbá színezők, FLIRT papírmakett és vonatos mesekönyvek érhetők el.

Aki a Balaton környékén jár, annak érdemes vasárnap a Balatonfenyvesi kisvasúttal is tenni egy kört. Az ifjú – 14 év alatti – utasokat kis meglepetéssel várják, a szülők pedig részt vehetnek egy vasutas kvízjátékban, ahol egyedi MÁV-START-os ajándéktárgyakat nyerhetnek. Aki pedig a Balaton InterCitykkel utazik a tópartra május 26-án, látogassa meg az étkezőkocsit, ahol minden vásárlás mellé ajándékokat kapnak a 14 év alatti gyermekek az Utasellátó munkatársaitól.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában