Őrült esküvő

2024.05.27. 10:00

Önkívületi állapotban volt a két főiskolás egybekelésük napján

A Gyönyörű sorscsapás című romantikus film megkapta folytatását, ami a Gyönyörű esküvő címet viseli. Az alkotást a Cinema City május 27-én három alkalommal – 16:00; 18:00; 20:00 – vetíti.

Czeczon Enikő

A kép illusztráció

Forrás: Shutterstock

Fotó: Stock-Asso

A két főhős, Abby és Travis egy őrült vegasi éjszaka után másnaposan és zavarodottan ébred, ráadásul nagy meglepetésükre: gyűrűkkel az ujjukon, friss házasokként. Így azt teszik, amit bármely főiskolás korú ifjú férj és feleség tenne, akik alig ismerik egymást: nászútra utaznak Mexikóba a legjobb barátaikkal és családjukkal. Itt derül ki az, hogy az önkívületi állapotú egybekelésük sorszerű volt, vagy csak egy újabb sorscsapás.

A  Gyönyörű esküvő Jamie McGuire amerikai regényíró nagysikerű azonos című könyvéből készült, amelyből Roger Kumble rendezett filmet. A direktor nevéhez köthető az első rész elkészítése is, valamint az ő keze munkája alatt született meg a Kegyetlen játékok és az Édes is semmiség is.  

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában