énekelj!

2018.03.17. 10:11

Vasárnapig lehet jelentkezni a PTE hangja nevű tehetségkutatóra

Ismét keresik a pécsi egyetem legjobb énekesét, ezen a hétvégén még lehet jelentkezni. Kedden már meghallgatás lesz.

dg (bama.hu)

A PTE oldalán olvasható közlemény szerint a szervezők várják a PTE hallgatói jogviszonnyal rendelkező (hobbi) zenészek és énekesek jelentkezését, akik bárzenét, jazzt, latin-amerikai zenét, popzenét, musicalt, operettet játszanak, énekelnek, és szívesen megmérettetnék magukat. A verseny célja, hogy az eddig fel nem fedezett zenei tehetségeket kiemelje, továbbá, hogy az éneklés szeretetére buzdítsák az egyetemistákat.

A PTE Hangja jelentkezési határidejét a rövid felkészülési időre való tekintettel meghosszabbították, így egészen vasárnap éjfélig, március 18-ig várják a jelentkezéseteket ezen az űrlapon. A meghallgatás időpontja: Pécsi Est Café, március 20. délután egy óra.

A versenyzőket külön erre az alkalomra összeállított zsűri fogja értékelni. A jelentkezők közül a legjobb 24-et választják majd ki, melynek eredménye a meghallgatás után egy héttel kerül nyilvánosságra. A második fordulóban megfelezik a mezőnyt, így a Pécsi Egyetemi Napokon megrendezendő döntőben a legjobb 12 áll majd színpadra egy nagyszabású „koncertshow” keretében.

Az első helyezett többek között két főre szóló bérletet nyerhet a 2018-as Sziget Fesztiválra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában