Buliajánló

2018.01.18. 20:00

Pokoli este jön, de fellép Péterfy Bori és az Intim Torna is

Még messze vagyunk a tavaszi nyüzsgéstől, de azért jó néhány ikonikus fellépő Pécsre látogat a hétvégén. Lesz Kalapács koncert és Bobafett is.

dg

Az Intim Torna Illegál

Ezen a héten már éledezik az éjszakai élet a pécsi klubokban, de még azért érződik az évkezdet a felhozatalon. Aki bulizni akar, mégsem marad hoppon, hiszen számos lehetőség adódik a lazulásra.

Pénteken este a Pécsi Estbe a rendszeres visszajáró Intim Torna Illegál hozza el rádióbarát, alternatív rocknak mondott slágereit. Szombaton pedig a keményebb műfajok szerelmeseit várják a klubba, hiszen négy remek zenekar váltja egymást a színpadon, név szerint a Dalriada, az Agregator, a Niburta és a Siberia. Ide érdemes korán érkezni, mert az első fellépő már fél nyolctól játszik. A koncertek után a táncé lesz a főszerep, DJ O'Neal érkezik, aki a főváros meghatározó klubjaiban pakolgatja leginkább a hiphop, az r'n'b és dancehall lemezeit.

Az Intim Torna Illegál

A Zsolnay Negyed E78 nevű koncerttermében a Péterfy Bori & Love Band ünnepli a tízéves jubileumát pénteken, s minden bizonnyal a legfontosabb, legismertebb slágereket is elhozza a művésznő.

Az ikonikus kemény zenék kedvelői a Ti-ti-tában mulathatnak a hétvége első estéjén, ugyanis Kalapács koncert lesz A koncert gerincét a 30 éve megjelent Pokolgép-album, a Pokoli színjáték és a 15 esztendős Ösztön című korong dalai alkotják.

A Szabadkikötőben pénteken este a nyíregyházi underground rapper, Bobafett teszi oda a rímeket. Aki már látta élőben, az nagy valószínűséggel nem felejti el a produkcióját, így Pécsen is lelkes bázisa van már hősünknek.

A Trafikban szintén péntek este lesz a rendszeresnek és rendkívül sikeresnek mondható Yugo Night újabb kiadása, ezúttal Vovjodina lesz a fókuszban az Exyu bend fellépésével Dj Box-szal és Dj Dusánnal.

Január 20-án újra egész éjszakán át tartó gépzenei utazás várható skatulyák és kompromisszumok nélkül Gabor Krafttal és helyi segítőjével, Pélóval az Amper klubban. Nehéz elképzelni, hogy a hazai technoőrültek között akad olyan, aki ne hallotta volna legalább egyszer játszani Gabor Kraftot – minden jelentős hazai klub és fesztivál színpadán megfordult már, szakértő szelektálásával lenyűgözve a jelenlévőket.

Aki pedig ezen az estén a kilencvenes évek zenei mocsarában akar elveszni, az választhatja a Pécsi Sörházat, ahol az évtized legjobb dance zenéire lehet táncolni. A lemezjátszók mögött Span & NoDJ áll majd.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában