Kézilabda

2018.01.26. 09:26

Négy góllal kaptak ki a komlóiak

A második mérkőzését is letudta a héten a Sport36-Komló NB I.-es férfi kézilabdacsapata, amely a Veszprémi KKFT elleni Ligakupa-találkozót követően horvát Nexével vívott felkészülési meccset.

K. Mayer A.

Az biztos, hogy ilyen ellenfelekkel érdemes összecsapni, mint a horvát együttes: nagyon erős csapatról van szó, nem csoda, hogy végül négygólos vereséget szenvedtek a házigazdák.

– Ismét jó mérkőzést játszottunk a Nexe csapatával. Látom azokat a hibákat, amiket a tavaszi bajnoki rajtig még ki kell javítanunk – értékelte a látottakat Kilvinger Bálint, a komlói csapat vezetőedzője.

A Sport36-Komló számára ezzel még nem ért véget a hét, ma délután újabb edzőmeccs következik: a Balatonfüreddel találkoznak idegenben Selymesék. Aztán nemsokára, jövő szombaton már folytatódik a bajnokság, Csurgón kezdik a tavaszi idényt Kilvinger Bálint tanítványai.

Sport36-Komló– Nexe (horvát) 24-28 (12-13)

Férfi kézilabda felkészülési mérkőzés. Komló, 200 néző. Vezette: Hornyik, Zörgő. Sport36-Komló: Granics 1 – Gebhardt 4, Balász S., Katzirz 3, Jerkovics 6, Grünfelder 1, Markovics 3. Csere: Selymes (kapus), Sunajko 3, Wéber 1/1, Kovács 2, Laufer. Vezetőedző: Kilvinger Bálint.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában