kitüntetés

2018.02.25. 14:34

Ünnepélyesen köszöntötték hétfőn a pécsi olimpiai bajnokokat

Pécs városa és a PSN Zrt. nagyon büszke a pjongcsangi téli olimpián aranyérmet szerző rövidpályás gyorskorcsolyázóira, Burján Csabára és Knoch Viktorra.

bama.hu

Kangnung, 2018. február 13. Burján Csaba (b) és Knoch Viktor ünnepel, miután a Liu Shaolin Sándorral és fivérével, Liu Shaoanggal kiegészülõ magyar férfi rövidpályás gyorskorcsolyaváltó a második helyen végzett az 5000 méteres váltóverseny selejtezõjében a phjongcshangi téli olimpián a Kangnung Jégcsarnokban 2018. február 13-án. A második legjobb eredmény automatikusan a döntõbe juttatta a csapatot.(MTI/AP/Bernat Armangue)

Fotó: Bernat Armangue

A két pécsi olimpiai bajnokot február 26-ánhétfőn 18 órától köszöntötték a Lauber Dezső Sportcsarnokban.

Az eseményről szóló élő videós közvetítésünk első részét itt nézheti meg:

Íme a második rész:

A siker jóvoltából a PSN Zrt. Sportiskola a 120 esztendős olimpiai mozgalom, illetve a magyar sporttörténet első olyan klubja, amely nyári olimpiai, téli olimpiai, valamint paralimpiai éremmel egyaránt büszkélkedhet, illetve a PSN Zrt. Sportiskola sportolói az első magyar téli olimpiai aranyérem kovácsai is voltak.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában