kosárlabda

2018.03.28. 18:00

Hazai pályán kapott ki Juhász Olivér együttese

A PVSK-Kronosz Kiadó NB I. B-s férfi kosárlabda­csapata hazai pályán vereséget szenvedett a bajnokság Piros csoportjának 23. fordulójában az MTK-Törökbálint együttesétől.

Szakács M.

Juhász Olivér gárdája ezzel három körrel az alapszakasz vége előtt a tabella hetedik helyén áll, igaz éppen ugyanolyan mérleggel, mint az előtte helyet foglaló MTK, és csupán egy győzelemnyire vannak a pécsiek az ötödik Vasastól. A hátralévő fordulókban tehát lesz még miért izgulni.

PVSK-Kronosz Kiadó–MTK Törökbálint 57-66 (19-12, 15-27, 15-14, 8-13)

Kosárlabda-NB I., férfiak. PVSK-Kronosz Kiadó: Krnjajski 10, Dragasevics 22/9, Demeter 4, Berkics 14/12, Kővágó-Laska. Cs.: Benke 3, Bíró L. 2, Riskó 2, Fülöp, Porrogi. Edző: Juhász Olivér.

Juhász Olivér: – Gratulálok az MTK-nak, megérdemelten nyertek a vendégek. Sajnos úgy néz ki, most értek a srácok a fizikai és a mentális teljesítőképességük határához. Ez volt a 11. meccsünk ebben a hónapban. Remélem egy-két nap pihenő javít majd a helyzeten, mert még van pár fontos meccsünk a szezonban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában