Pécs

2018.04.05. 14:12

Érdekes lesz a csapatbajnokság

Újabb közönségcsalogató táncversenyt rendez a Pécsi Fordan Táncklub: a IV. Ernszt Fashion Dance Magyar Kupa, Minősítő Verseny és Csapatbajnokság az egyesület hagyományos rendezvénye, s ezúttal április 7-én, szombaton 12 órától (kapunyitás 11-től) kerül rá sor az Expo Centerben.

K. Mayer A.

A közönség a nap folyamán több versenyformával is megismerkedhet. A Fordanos Csapatbajnokság lényege, hogy egy együttesben szerepel egy hatfős rock ’n’ roll és egy hatfős fashion dance formáció, valamint egy fashion dance duó. A küzdelmek egyenes kieséssel kezdődnek, majd pedig körmérkőzésekkel folytatódnak a végső győzelemig.

Mindig népszerű a Rock ’n’ Roll és Fashion Dance Táncosok Minősítő Versenye is. A nap második felében kerül sor a Fashion Dance Magyar Kupára, amelyet duóknak és csapatoknak rendeznek. Igazi csemege lesz a Free Style kategória, amelyben a műfaj legszínvonalasabb versenyszámait lehet majd látni.

A rendezők ezúttal is „megdolgoztatják” a közönséget, ismét lesz szimpátiaszavazás. A nézők a belépőjegyükkel szavazhatnak a legszimpatikusabb csapatra, párosra. A győztes egy serleggel és a verseny „Legszimpatikusabb Csapata” címmel lesz gazdagabb, a szavazók között pedig több mint százezer forint értékű ajándékot sorsolnak ki.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában