kézilabda

2018.04.14. 20:17

Óriási izgalmak után döntős a Komló

Alaposan megdolgozott azért a Sport36-Komló férfi-kézilabdacsapata, hogy döntőt játszhasson a Ligakupában.

K. Mayer András

A sorozat elődöntőjének második mérkőzésén ugyanis legalább három góllal kellett nyernie hazai pályán a Vác ellen, hiszen az első meccsen 34-31-es vereséget szenvedett. Kilvinger Bálint együttese a komlói visszavágón sokáig nem tudott a Vác fölé kerekedni, tíz perccel a vége előtt még 23-23-as döntetlenre állt a találkozó, ám a hajrá Selymeséké volt, akik végül pont három góllal nyertek, s miután idegenben többet dobtak ellenfelüknél, továbbjutást ünnepelhettek.

A Ligakupa döntőjében a Sport36-Komló az FTC-t kiejtő Dabassal találkozik, itt is oda-visszavágó dönt majd a győztesről.

Sport36-Komló–Vác 28-25 (13-13)

Férfi kézilabda Ligakupa, elődöntő, visszavágó. Komló, 800 néző. Vezette: Földesi, Halász. Sport36-Komló: Selymes – Gebhardt 2, Balázs S. 4, Katzirz, Grünfelder 1, Huesmann 4, MARKOVICS 6. Csere: SZABÓ (kapus), Sunajko 5, Kovács M. 1, SZKOKÁN 5. Vezetőedző: Kilvinger Bálint.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában