Labdarúgás

2018.06.28. 15:08

Kiválóan játszottak a mislenyi öregfiúk

Az alapszakaszt hibátlanul zárta, mind a tizenkét meccsén győzött, s a folytatásban is kiváló teljesítményt nyújtott a Kozármisleny SE öregfiúk labdarúgócsapata, amely végül (története során először) megnyerte a Hauk Antal megyei I. osztályú bajnokságot.

K. Mayer András

Nem volt náluk jobb, ennyire egyszerű az egész. A szezon során nyújtott teljesítmény alapján senki sem kérdőjelezheti meg, hogy az arra leginkább érdemes csapat lett a bajnok az öregfiúknák: ez pedig a Kozármisleny SE.

– Az előző szezonban a zöld asztalnál dőlt el a bajnoki cím, levontak tőlünk tizennyolc pontot, így nem lehettünk elsők. Ezek után úgy álltunk hozzá, hogy ha most sem sikerül, akkor soha – mondta lapunknak Gergely Gábor, a mislenyiek leggólerősebb játékosa.

Ez a hozzáállás pedig szépen hozta a jó eredményeket. Az alapszakaszt hibátlanul zárták, mind a tizenkét meccsüket megnyerték (54–10-es gólkülönbséggel), jöhetett a folytatás. Itt sem lassítottak. Bár a nagy rivális Pécsvárad ellen becsúszott egy vereség idegenben, a bajnoki címük nem forgott veszélyben – elég, ha annyit jegyzünk meg, hogy a pécsváradiakat otthon 9–1-re verték... Az első helyet aztán végül a PMFC elleni mérkőzésen biztosították be, 8–4-re nyertek idegenben, s ezzel elérték céljukat, bajnokok lettek.

– Nagyon jó ebben a csapatban játszani, kiváló a társaság. A meccseink után mindig elmentünk Lauer Jani bácsihoz egy kajára és egy pohár sörre, mert összetartó, remek brigád a miénk, jól érezzük magunkat egymás társaságában a pályán kívül is – tette hozzá Gergely Gábor.

A bajnokcsapat tagjai: Fodor Attila, Horváth Zsolt, Bánfai Béla, Kurucsai Kornél, Pólics János, Pólics Gábor, Csiba Imre, Tímár Krisztián, Kollár Péter, Bihari Zoltán, Lauer János, Rózsavölgyi Gábor, Nagy Richárd, Berényi Csaba, Horváth László, Gulyás Gergely, Kutyáncsánin Jevrem, Pókos Csaba, Schweitzer Norbert, Tóth Attila, Kovács Zoltán, Németh Zsolt, Sárdi László, Hörnyék Tibor, Szepesi Zoltán, Gergely Gábor, Csobán Róbert. Csapatvezető, mindenes: Kovács Ferenc.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában