Léptek

2018.07.11. 10:57

Beke és Wittrédi is visszatért a mislenyiekhez

Nagyon úgy fest, hogy a Kozármisleny NB III.-as labdarúgócsapatára sokkal nyugodtabb szezon vár, mint amilyen az előző volt.

Szakács M.

Az egy éve ilyenkor még szinte igazolt játékos nélkül a felkészülést megkezdő együttes ugyanis jelen állás szerint máris 16 fős kerettel tud dolgozni, ebben pedig már ott is van három régi-új futballista.

Németh Zsolt, a mislenyiek edzője most azért egy kicsit dörzsölheti a tenyerét, hiszen tegnap négy játékost igazolt a baranyai gárda, közülük hárman pedig látatlanban is komoly erősítést jelentenek.

A PMFC kaotikus helyzete miatt a mecsekaljaiaktól távozó Wittrédi Dávid és Beke Péter ugyanis aláírt a Kozármislenyhez, ráadásul az utóbbi fél évet Ausztriában töltő Racskó Roland is visszatért a csapathoz.

Ezzel a támadó szekció és a védelem is jelentősen erősödött, az tehát egyre biztosabbnak látszik, hogy Németh Zsoltnak ezúttal nem arra kell majd felkészítenie együttesét, hogy a kiesés ellen küzdjön. A három „újonc” egyikének sem ismeretlen a csapat, a város, hiszen például Wittrédi immáron negyedik alkalommal tér vissza az együtteshez, de Beke és Racskó is volt már mislenyi játékos.

Azt a csapat vezetőedzője, Németh Zsolt már korábban elmondta, hogy csatárposzton is elkéne nekik az erősítés.

Lapunk annak idején meg is írta, hogy Nicsenko Igor személyében előre is megvan az új igazolás. Ez a Nicsenko persze nem az, aki az ezredforduló környékén lövöldözte a gólokat az NB I.-ben. A névazonosság azonban nem véletlen, hiszen a mislenyiek új támadója annak a Nicsenkónak a fia. A 26 éves csatár az előző szezont az NB III. Keleti csoportjának második helyén végző ESMTK együttesében töltötte, de korábban győri színekben az NB II.-ben is játszott már 23 mérkőzést.

A négy friss igazolás mellett kilenc játékos marad a tavalyi keretből, köztük olyan rutinos futballisták, mint például Lantos Levente, Kiss Márton vagy Kocsis Adrián. A felkészülést tehát most nyugalomban, a szakmára koncentrálva tudta megkezdeni a Kozármisleny, amely most szombaton játssza első felkészülési mérkőzését, 11 órakor, hazai pályán a szintén NB III.-as Szekszárd együttesét fogadja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában