Felkészülés

2018.07.27. 16:30

Két meccsel indítanak a komlói kézilabdázók

Múlt hét kedden kezdte a felkészülést a Sport36-Komló NB I.-es férfi kézilabdacsapata, amely ma már edzőmeccseket játszik.

K. Mayer A.

Ahogy azt megszokhattuk, az első ellenfél a Balatonfüred lesz, vagyis rögtön egy erős együttessel mérik össze erejüket Kilvinger Bálint tanítványai. A csapatok két meccset vívnak egymással pénteken, előbb 11.00, majd 17.00 órakor is összecsapnak a komlói sportcsarnokban. A következő felkészülési mérkőzés augusztus 4-én lesz a szerb Metalo Plasztika otthonában.

Bár az edzéseket teljes kerettel kezdhették meg a komlóiak, sajnos egy játékos már kidőlt egy időre. A 23 éves Laufer Gábor már a második tréningen megsérült, talpcsonttörést szenvedett, így egy ideig nem számíthatnak rá.

Az előző szezon kiváló szereplésének köszönhetően a kék-fehérek nem csak a bajnokságra készülnek, hanem a nemzetközi kupaszereplésre is. Amint azt lapunkban már megírtuk, az EHF Kupában az Olympiakosz lesz az ellenfél, az első meccsre Komlón, a visszavágóra Görögországban kerül sor (pontos időpontok még nincsenek).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában