kézilabda

2018.08.07. 14:39

A dobogó közelébe akarnak kerülni

Az előző szezonban nem úgy szerepelt a Dél Takarék Mecseknádasd férfi kézilabdacsapata az NB II. Dél-nyugati csoportjában, ahogy megszokhattuk: nem volt ott az élbolyban, csak a hetedik helyen végzett. Nem kérdés, a Frey Tamás által irányított együttes most mindenképpen előrébb szeretne kerülni.

K. Mayer A.

– Tavaszra sajnos egész egyszerűen elfogytunk, kevesen voltunk, nem tudtuk úgy forgatni a játékosokat, ahogy kellett volna – mondta lapunknak Frey Tamás, a Dél Takarék Mecseknádasd játékos-edzője. – Épp ezért örömteli, hogy a csapat magja együtt maradt, s az ittlévőkhöz még tudunk hozni újakat. A Pécsi VSE-től ketten már biztosan érkeznek, a jobbátlövőként és jobbszélsőként bevethető Bálint Benjámin kölcsönbe, a belső posztokon használható Balázs Olivér, aki a szegedi utánpótlásban nevelkedett, pedig kettős játékengedéllyel jön. Emellett még szeretnénk szerződtetni két–három játékost.

Frey hozzátette, ha az erősítéseket illetően minden a tervek szerint alakul, akkor biztosan előrébb fognak végezni, a dobogó közelébe szeretnének kerülni. A felkészülést ma kezdik meg, játszanak majd edzőmeccset többek között a PVSE-vel, sőt, Ausztriába is kiruccannak.

– Megyünk St. Pöltenbe, a bátyám, János ugyanis ott edzősködik egy másodosztályú csapatnál. Jót tesz majd ez a játékosoknak, új környezetben, más játékstílus ellen kell helytállniuk – fogalmazott Frey Tamás.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában