Vízilabda

2018.10.31. 16:32

Bevették Párizst a pécsiek

A PSN Zrt. Sportiskola U13-as vízilabdacsapata Párizsban járt a közelmúltban, és ha már ott volt, le is tette névjegyét. A pécsi fiatalok egy hatcsapatos nemzetközi tornát nyertek meg hibátlan teljesítménnyel.

Szakács Miklós

Fotó: PSN Zrt.

Ha újabb hír érkezik a pécsi vízilabda utánpótlásáról, már hozzászokhattunk, hogy az rendre jó szokott lenni. Így volt ez most is, amikor az U13-as korosztály legfrissebb eredményéről hallottunk.

A pécsi fiatalok nemrég Párizsba utazhattak, ahol nem csak városnézés, és a világhírű Disneyland meglátogatása szerepelt a programban, hanem egy kemény edzőtábor, és annak lezárásaként egy hatcsapatos nemzetközi torna is. Mivel a hét első felében a pécsiek rengeteget tudtak gyakorolni – az egyik helyi csapattal, a CN Noisyvel napi kétszer két órát edzettek közösen –, egyáltalán nem volt meglepő, hogy a négy francia csapat mellett az Egert felvonultató mezőnyt végigverve lettek tornagyőztesek Balázs Bence és Pauer Fanni tanítványai.

Külön öröm, hogy a felkészülési kupa legjobb játékosának a PSN Zrt. Sportiskola együttesét erősítő Krutki Marcellt választották meg a csapatok edzői. Ez mondjuk nem is szorul magyarázatra, tekintve, hogy Krutki öt meccsen 23 gólt szerzett.

– Nagyon örülök, hogy eljuthattunk erre a tornára, hiszen csapatépítés szempontjából rendkívül jó lehetőségnek bizonyult – mondta a győztes pécsiek egyik trénere, Balázs Bence. – Nagyon sok élménnyel gazdagodtunk, nem sok gyereknek adatik meg, hogy eljusson Párizsba és nemzetközi mérkőzéseket játszhasson.

A pécsiek eredményei

Pécs–Douai 22-6, Pécs–Eger 14-10, CN Noisy–Pécs 5-25, Pécs–ASVO 24-8, Livry–Pécs 3-23.

A tornagyőztes pécsi csapat kerete: Belső Dávid, Bujtár Barna, Csatai Milán, Bocor Gergely, Gaál Botond, Krutki Marcell, Volnhofer Valér, Holl Gábor, Brunner Roni, Imre Kolos, Tóth András, Nagy Zalán, Vasvári Z. Benjámin, Horváth Zsombor.

Edzők: Balázs Bence, Pauer Fanni.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában