Kosárlabda

2018.10.03. 12:16

Órákon át pattogott a labda Egyed Mihály tiszteletére

Csodás hangulatban telt az immár hét éve elhunyt mesteredző, Egyed Mihály tiszteletére megrendezett emléktorna.

K. Mayer A.

Fotó: Löffler P.

Az immár hét éve, 2011-ben elhunyt mesteredzőre, testnevelő tanárra, Egyed Mihályra emlékeztek a hétvégén Pécsett, a Ciszterci Rend Nagy Lajos Gimnáziumában megrendezett emléktornán – ahogy a kiváló szakember is szerette volna, csodás hangulatban. Órákon át pattogott a labda, mentek a meccsek, sorra estek a kosarak.

– Mindenki nagyon jól érezte magát, s annyian jöttek, hogy a folytatásban tovább fogjuk fejleszteni ezt a rendezvényt – mondta lapunknak ifjabb Egyed Mihály. – Itt volt például a komplett kozármislenyi csapat, s olyanok is benéztek, akik nem kosaraznak, de valahogy kötődtek édesapámhoz, ehhez a sportághoz, vagy éppen az intézményhez.

A tornán nyolc csapat indult, két női mellett hat férfi. A végeredmény ezúttal tényleg nem fontos, a lényeg, hogy mindenki jót játszott és nagyon jól érezte magát.

Hagyomány, hogy az eseményen átadják az Egyed Mihály Tanulmányi és Sport Ösztöndíjat. Így történt most is: a díjat ezúttal Tóth Anna vívó és Bocz Virág labdarúgó érdemelte ki kiemelkedő tanulmányi és sporteredményeivel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában