kosárlabda

2019.01.08. 09:30

A végére szétesett Demeterék játéka

Nehéz ellenféllel szemben kezdte meg az évet a PVSK-Kronosz Kiadó NB I. B-s férfikosárlabda-csapata. A bentmaradésért harcoló pécsiek ugyanis a negyedik helyen álló BKG-Príma SE vendégei voltak.

Sz. M.

A szigetszentmiklósiakkal a bajnokságban már találkoztak egyszer, akkor a PVSK hazai pályán több mint ötven ponttal kapott ki. Ehhez képest szemmel látható a fejlődés, hiszen, bár ezúttal is vereséget szenvedett Juhász Olivér együttese, de most már „csak” harminckét pont volt a két együttes között.

Két és fél negyeden át egyébként egészen jól tartották magukat Demeterék, ám az utolsó negyed órára szétesett a játékuk, így végül esélyük sem volt a szoros eredményre.

– Gratulálok a BKG csapatának – fogalmazott Juhász Olivér, a PVSK edzője. – A huszonötödik percig tartottuk magunkat. Addig sem dobtunk jól és nem játszottunk kifejezetten jól, de lelkesek voltunk és harcolgattunk. Aztán néhány megkérdőjelezhető játékvezetői ítéletet nem tudtak feldolgozni a játékosaim és teljesen szétestünk.

Olasz Ádám dobta a legtöbb pontot

BKG-Príma SE–PVSK-Kronosz Kiadó 98-66 (27-18, 21-18, 23-19, 27-11)

Kosárlabda-NB I. B, Piros csoport, férfiak. PVSK-Kronosz Kiadó: Bíró L. 6, Dragasevics 14/6, Demeter 12/6, Berkics, OLASZ 16. Csere: Erdei 1, Riskó 8, Benke 2, Fülöp 2, Popgyákunik 5. Edző: Juhász Olivér. A BKG-Príma SE legjobb dobói: Nagy B. 29/12, Tanács 16, Berger 15/3, Kovács S. 13.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában