kosárlabda

2019.02.10. 18:18

Melléjük állt a szerencse, egy ponttal nyert a PVSK-Kronosz Kiadó

Sorozatban a második győzelmét aratta a PVSK-Kronosz Kiadó NB I. B-s férfi-kosárlabdacsapata, Juhász Olivér együttese a tabellán előrébb álló Budafok együttesét győzte le izgalmas végjátékkal, az alapszakasz tizenkilencedik fordulójában.

Szabó D.

Nem jó előjelekkel várták a pécsiek a mérkőzést, hiszen kezdő centerük, Olasz Ádám hiányában kellett felvenniük a kesztyűt az esélyesebb fővárosaik ellen. Nem is kezdték jól a találkozót, az első negyedben öt pontot hátrányba kerültek Demeterék, de nem adtak fel, s a nagyszünetre már a baranyaiaknál volt az előny. Nagyon szoros csatát vívtak egymással a felek, az utolsó pillanatig kérdéses volt a győztes kiléte. Végül a szerencse a baranyaiak mellé állt, hiszen PVSK vezetésnél a vendégek utolsó dobása leperdült a palánkról.

– Olasz Ádám hiányában nem mi voltunk a mérkőzés esélyesei. Szerencsére pont az ő posztjáról érkezett két extra teljesítmény, ami nagyban hozzájárult a győzelem megszerzéséhez. Mindenki hatalmas energiákat mozgósított, hozzátette a magáét a sikerhez. Persze az is kellett, hogy az ellenfél utolsó dobása kiperdüljön. Két hullámzó teljesítményű csapatot láttam ma a pályán, amelyek közül mi voltunk a szerencsésebbek a végjátékban. – értékelte a találkozót Juhász Olivér, a PVSK-Kronosz Kiadó vezetőedzője.

Budafok KK – PVSK-Kronosz Kiadó 80-81 (19-14, 15-28, 23-14, 23-25)

Férfi kosárlabda NB I. B. alapszakasz, 19. forduló

PVSK-Kronosz Kiadó: Demeter 9/3, Bíró 9/3, Berkics 9/3 Dragasevics 22/3, Futó 8. Csere: Riskó 17, Popadics, Popgyákunik 3, Benke 4, Fülöp. Vezetőedző: Juhász Olivér.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában