szektorlabda

2019.05.05. 17:28

Hullámzóan szerepeltek a komlóiak

Az első körhöz hasonlóan ismét 14 pontot szerzett a Döke Komló szektorlabdacsapata Szombathelyen az NB I. 2. fordulójában, így továbbra is a negyedik az élvonalban. Az első három helyezett nagyon elhúzott, így úgy tűnik, a dobogóról lemaradnak a baranyaiak.

Szabó D.

A fordulónak a Haladás új stadionjának VIP-terme adott otthon, amely a versenyzők elmondása szerint pazar hátteret és kiváló körülményeket biztosított az élvonalbeli gombozók számára. A megnyitón a résztvevők gyászszünettel tisztelegtek Takács Zoltán komlói és Réger József budapesti játékostársaik emléke előtt.

A Fülöp, Szendrey, Trecskó, Major és Balla összeállítású komlói csapat négy győzelemmel, két döntetlennel és három vereséggel zárt, ugyanúgy tizennégy pontot gyűjtve, mint februárban. A rangadókon ismét elmaradtak a sikerek, és vesztettek fontos pontok Szendreyék, de a Testvériség elleni döntetlen bizakodásra adhat okot. A szombathelyi összecsapások után az élmezőny kissé elhúzott, a harmadik Józsefvárostól hét pontra távolodtak el a baranyaiak, ami soknak tűnik, de nem behozhatatlan. A bajnoki forduló másnapján rendezett egyéni versenyen, a Vas Megyei Bajnokságon Fülöp Elemér egy bronzéremmel gazdagodott. Első osztályú fordulót legközelebb ősszel játszanak a csapatok.

A NB I. élcsoportjának állása a 2. forduló után: 1. Vasi GE 37 pont, 2. Testvériség 36, 3. Jószefváros 35, 4. DÖKE Komló 28, 5. Mundiál 28.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában