Kosárlabda

2019.05.09. 13:31

Országos döntőnek ad otthont az akadémia

Címkék#rátgéber

A Rátgéber Akadémia fiú, illetve leány kadett csapata is országos döntőt játszik május 9. és 12. között.

Szabó D.

A fiúk Sopronban, a lányok pedig hazai pályán, azaz Pécsett, a Nemzeti Kosárlabda Akadémián szállnak harcba az érmekért.

– Nagyon örülünk, hogy megszervezhetjük a kadett bajnokság döntőjét, mindent megteszünk, hogy ugyanolyan színvonalas legyen a szervezés, mint a junior finálén – mondta Ninkovics Marija, a Rátgéber Akadémia kadett leány csapatának vezetőedzője. – Az idei célunk az volt, hogy a legjobb nyolc csapat köze kerüljünk, örülünk, hogy ezt teljesíteni tudtuk. Most megpróbáljuk ezt túlszárnyalni, szeretnénk minél jobb helyezést elérni a hétvégén.

A baranyaiak a B jelű csoportba kerültek, ahol az Atomerőmű-KSC Szekszárddal, a Vasas Akadémiával, valamint a Sopronnal fognak megküzdeni. A kvartett első két helyezettje jut a szombati elődöntőkbe, a döntőt és a bronzmérkőzést pedig vasárnap rendezik.

A Rátgéber Akadémia csoportmérkőzései: Vasas Akadémia–Rátgéber Akadémia (csütörtök, 9.00), Rátgéber Akadémia–Szekszárd (csütörtök, 19.30), Sopron–Rátgéber Akadémia (péntek, 13.00).

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában