Táncsport

2019.06.28. 08:31

Hatalmas sikert arattak

Közel ötszáz táncos szerepelt a közelmúltban Csehországban, Pelhrimovban megrendezett regionális tánctalálkozón, köztük a Pécsi Fordan Táncklub pécsváradi szekciójának tagjai is.

K. Mayer A.

Szinte minden táncműfaj jelen volt a fesztiválon, a salsától a hiphopig, és természetesen az akrobatikus rock ’n’ roll is. A Pécsváradi Fordan Mozgáskuckót tizenöt táncos képviselte, akik hatalmas sikert arattak, vastapsot kaptak produkciójukért.

– Nagyon örülünk annak, hogy táncosaink nemcsak versenyeken vesznek részt, hanem eleget tesznek olyan nemzetközi meghívásoknak is, amelyek baráti hangulatú táncfesztiválokra, tánctalálkozókra szólnak – mondta Papp Viktor, a Fordan Táncklub elnöke.

– Klubunk több mint tíz éve van jelen Pécsváradon, köszönhetően két egykori kiváló táncosunknak, Heckerné Jagados Diának és Jagados Dominikának. Az edzések a közelmúltban kialakított Fordan Mozgáskuckóban kaptak helyet. Kiváló és stabil a szakmai munka, remek családias hangulat jellemzi a több mint ötven főből álló közösséget.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában