Keretcsere

2019.06.27. 16:30

Minél hamarabb visszajutnának az élvonalba

Július közepén lesz az első edzés az MLE Sportmap App női labdarúgó-csapatánál, amely miután kiesett az élvonalból, az NB II. Nyugati csoportjában folytatja.

Horváth L.

Rack Róbert elnök-tulajdonos-szakosztályvezetőtől tudjuk, hogy minden posztra szeretnének játékost igazolni, jövő héten mennek tárgyalni Horvátországba az új szerzeményekről.

Az már biztos, hogy a bosnyák Senada Muratovic elment, vele már nem számolnak. Külföldiként csak horvátok jönnek náluk számításba. A szakosztályi modell a régi, a jövőben is Dejan Berger a szakmai igazgató.

– A magyar futballistákkal már mind megegyeztünk, velük és a horvátokkal szeretnénk minél előbb visszajutni az NB I-be – mondta Rack. – A bajnoki rajt augusztus végén lesz, sorsolás még nincs, mivel még nem zárult le a nevezés.

Az MLE-Sportmap App együttesének vezetői szeretnék, ha a hazai mérkőzéseiket továbbra is Kozármislenyben játszhatnák, erről még folynak a tárgyalások. A klub utánpótlás-nevelő elitközpont lett (hat ilyen van Magyarországon), ezért alközpontokat kell működtetnie.

A sásdi ugyan megszűnt, de a szigetvári, a sellyei és a vajszlói még megvan, 2020-ra tervezik hasonló kialakítását Pécsváradon és Bólyban.

Korábban szó volt, hogy esetleg fúzióra lépnek női fronton a PMFC-vel, de ebből nem lesz semmi.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában