kézilabda

2019.08.24. 09:01

Felkészülési tornát rendez a Mohácsi TE

K. Mayer A.

A közelmúltban csapat­építő tréninget tartottak a Mohácsi TE NB I. B-s női kézilabdázói. Kiváló hangulatban teltek az órák Orfűn, a lányok nagyon élvezték a sárkányhajózást és a minigolfozást – előbbiben azért hiányzott az összhang, szükség lenne egy legalább kemény hathetes felkészülésre ahhoz, hogy a hajóban is összecsiszolódjon a társaság.

Persze Füzesi Ferenc tanítványainak nem a vízen, hanem a kézilabdapályán kell jó teljesítményt nyújtaniuk. Ma a mohácsi szurkolók is láthatják, hol tartanak jelenleg a kedvencek: felkészülési torna házigazdája lesz ugyanis a csapat. A Mohácsi TE 1888 mellett a szintén NB I. B-s Tempo KSE és az NB II.-es Szekszárdi FGKC alkotja a mezőnyt. A belépés ingyenes.

A torna programja: Mohács–Szekszárd (felnőtt, 10.00), Mohács–Szekszárd (serdülő, 11.30), Szekszárd–Tempo KSE (felnőtt, 13.30), Szekszárd–Mohács (serdülő, 15.00), Tempo KSE–Mohács (felnőtt, 16.30).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában